Marilene’s tekenstash

Vandaag laat ik jullie mijn tekenstash zien. Het is mijn eerste filmpje, dus technisch gezien zit hij niet perfect in elkaar, sorry! Ik zou het leuk vinden als jullie in de comments achter laten wat voor tekenspullen jullie in huis hebben en hoe jullie deze gebruiken. Heel veel kijkplezier!


Liefs,
Marilene

15 Comments

 1. pelleblok

  Leuk filmpje! Mijn “tekenstash”: Faber-Castell 12 potloden set, gum en wat A3 tekenvellen van mijn tekendocent gekregen. Ik zal denk ik nog even naar de tekenwinkel moeten gaan haha.

  Pelle

  1. Hee Pelle,
   Het is juist een kunst om met weinig materiaal iets moois te kunnen maken. Uiteraard is een flinke tekenstash misschien wel wat makkelijker…Laat ons binnenkort maar even weten wat je nog allemaal hebt aangeschaft;) vinden we leuk!
   Liefs,
   Marilene

 2. Nadia

  Je kan een heel dun laagje haarlak over je tekeningen spuiten zodat ze niet afgeven. en met 1 bus kan je heel veel tekeningen een beschermlaag geven. Zorg wel dat je niet te dichtbij spuit natuurlijk en goed laat drogen ­čśŤ

  En wauw wat kan je goed tekenen!

  1. ik zou eerder een goede spray kopen die er echt voor bedoeld is, die gaan langer mee en met haarlak moet je veel lagen spuiten om een echt goed resultaat te krijgen. Heb zelf ook een tijdje met haarlak gewerkt maar ontdekte dat het niet heel goed werkt toen ik pastel tekeningen wou gaan inspuiten.

   Groetjes Wouter (woeti)

 3. Britt

  Wauw, wat een leuk filmpje. Geeft me weer een boost om voor nieuwe tekenspullen te sparen!
  Heb net een doos faber castell polychromos aangeschaft en ga ze straks testen, ben benieuwd!

 4. Hi
  Ik gebruik meestal caran dashe (weet niet hoe ik het moet schrijven)
  Ik ben daar heel tevreden over maar veel mensen zeggen toch dat faber castell beter is. Ik vraag me af wat daar zo veel beter aan is. Ik heb ze zelf nooit gevonden in een tekenwinkel.
  En waw je hebt veel talent ­čś« .
  Ik kan wel wat tips gebruiken zou je eens willen kijken op instagram @art_me3 ?
  Dat zou heel fijn zijn!
  En heel tof filmpje ik ga zelf eens achter zo’n gompotlood.
  Bye!

 5. Lisa

  Heei! Ik heb net een paar artikelen gelezen op jullie blog en ben nu al fan! ­čśë Jullie hebben allebei een leuke manier van schrijven en al jullie tips en reviews zijn erg handig!
  Ik zag in het filmpje dat je een gumpotlood hebt en wilde vragen waar je deze hebt gekocht. Daarnaast ben ik ook op zoek naar een goede waterverfset en vroeg ik me af of jullie een goed merk weten dat ook een beetje betaalbaar is.
  Liefs, Lisa

  1. Hee wat leuk! Ik heb de mijne bij een lokale tekenwinkel gekocht, maar als je het googled zijn er ook verschillende webwinkels die hem hebben. Waterverf is inderdaad super duur, daarom heb ik het zelf niet.. Sorry daar kan ik je niet bij helpen! X Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *