Meeting Zwolle 2015

Dit keer een ander artikel! Graag vertel ik jullie over onze meeting! In een vorig artikel hadden we al wat verteld over een aantal Instagramaccounts, zoals @deedraws, @artworksbypeter en @rosaliekrijl. En wij dachten: Hoe tof zou het zijn om met ze af te spreken! 

Gisteren was die meeting dan eindelijk. We hadden met z’n allen in zwolle afgesproken in de middag, en met een paar probleempjes en wat vertraging was het dan zover!

Nadat Dee en Rosalie bij elkaar zo’n 3 a 4 uur gereisd hadden waren ze in Zwolle aangekomen. Omdat we allemaal een tekenaccount op Instagram hebben, en al een tijdje contact hadden, was er veel gespreksstof! Het was super leuk om met z’n allen te praten over verschillende tekenonderwerpen, en andere accounts op Instagram.

Daarna zijn we samen naar de tekenwinkel gegaan, waar we dichtbij (hoe apart?!) ook nog eens werden gespot door een volger van ons. Nadat we als artnerds los waren gegaan in de tekenwinkel hebben we chique gedineerd in de McDonalds. Het was een erg gezellige middag, en supertof om iedereen eens te zien!!

Handen vergelijken was natuurlijk ook heel belangrijk..

Wij als Instagrammers bij elkaar hebben het idee om een grote meeting te organiseren met tekenaccounts en hun volgers, ergens in Nederland. Natuurlijk is dit niet zomaar geregeld, maar we gaan ons best doen!

Als je het leuk vindt om te komen, laat het dan weten in de comments!

14 Comments

  1. pelleblok

    Haha alle boterkoekers bij elkaar! Ja een fanmeeting super gaaf zijn alleen dan moet iedereen vervoer regelen maar ik denk dat dat wel goed komt (als het niet in Limburg zou komen 😆).

    Pelle

  2. Anoniem

    het lijkt me super leuk als jullie een meeting doen! Kunnen jullie ook laten zien wat jullie in dat tekenwinkeltje hebben gekocht? een soort shoplog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *