Het concept

In april 2015 werd Vincent van Blog opgericht. Een blog dat ontstaan is uit de gemeenschappelijke passie van Tessa en Marilène voor kunst. Met veel plezier werd de blog onderhouden. De website had veel vaste bezoekers vanuit Nederland, Belgie, Duitsland en zelfs Amerika. Toch miste er een ingrediënt om de website  te maken zoals het nu is.

In september 2017 begon de drang om de blog nieuw leven in te blazen te borrelen. Dit keer met een geheel nieuw concept: Diversiteit, meer kunststromingen en veel creativiteit.

Zoals Vincent van Gogh ooit zei:

Great things are done by a series of small things brought together

Dit is precies waar wij voor staan. Achterwege gelaten dat er een aantal kleine mensen in het team zitten van een krappe 1,50m, is dit niet wat wij bedoelen met 'small things' ;). Wij willen met ons team van grafische vormgevers, traditioneel tekenaars, fotografen en nog veel meer soorten artiesten een breed publiek trekken om onze passie mee te delen. Wij willen laten zien dat we ondanks de verschillende stromingen, heel veel met elkaar gemeen hebben. Wij kunnen elkaar ondersteunen in ons creatieve groeiproces en elkaar helpen bij het ontwikkelen van onze stijl. Daarbij bieden wij anderen ook graag een podium door het plaatsen van bijvoorbeeld gastartikelen of referenties.

Wij wensen iedereen veel kijk- en leesplezier op onze site. Suggesties en tips zijn ook altijd welkom!