VVB team

vincent van blog team

Achter VVB zit een enthousiast team van creatievelingen die elke week met plezier blogs schrijven. Wil je meer over ons weten? Klik op de namen (v.l.n.r) hieronder!

 

4 Comments

 1. Jasmijn

  Echt super leuk! Ik volg jullie alle twee op instagram en ik vind het echt tof dat jullie nu samen een blog starten. Zelf vind ik tekenen ook heel leuk, maar ik ben nog lang niet zo goed als jullie. Ik lees de artikelen en bekijk jullie art met veel plezier. Ga zo door
  Xxx

 2. Tekenfan

  De meest unieke blog van Nederland, verdient veel meer bekendheid! Hopelijk breken jullie door, want jullie hebben een hele eigen manier van schrijven (Leuk!) en een uniek concept! En niet te vergeten, jullie bezitten enorm veel talent! Op naar de top! ­čÖé

 3. iemand

  wauw! super tof! ik herken mezelf een beetje in Tessa:-) ik teken al lang maar altijd zo onrealistisch, sinds dit jaar ben ik realistisch(er) beginnen tekenen omdat ik ook op instagram zit en dingen volg op YT en zo, ik ben nog maar 11 en wordt deze zomer 12 en ik ben de laatste tijd minder actief bezig omdat ik examens had en van die dingen (puf puf) ,maar het is nu vakantie en ik ben veel meer bezig. ik teken alleen met 2B potlood, gum en papier (heb pas nieuwe gekocht ma bon) maar swat, jullie hebben me boordenvol tips gegeven (en nu nog altijd) en het helpt. zeker bij jullie merken en potloden advies want ik heb een paar nieuwe merken leren kennen van jullie, bedankt ­čÖé super toffe blog hebben jullie en ik hoop voor jullie dat jullie je doorzet halen!
  voor als jullie willen kijken op mijn instagram acc.
  ik heet: elin_sketchblock
  super veel dankjewelssssss,
  elin

 4. Mare

  Dankjulliewel! Ik volgde jullie al lang op instagram, heb zelf ook een tekenaccount en door jullie zijn mijn ouders overtuigd van de goedheid van prismacolors. Ik heb er 132 voor mijn verjaardag gekregen. Heel erg bedankt en dit is zeker een blog die ik blijf volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *