Insta Picknick 2015

Insta Picknick 2015

Ik heb al een aantal keren laten weten dat er een Instagram picknick aan zat te komen: een meeting met allerlei Instagrammers in Utrecht! Afgelopen zondag was het dan zover. Ik vond het echt onwijs leuk om een aantal van mijn volgers te hebben kunnen onmoeten! Ook vond ik het heel raar om met mensen op de foto te gaan, dat ben ik totaal niet gewend haha!

Het afspreekpunt was Julia’s op UCS, maar doordat mijn trein flinke vertraging had, kwam ik pas om twintig over twaalf aan op het station. De grote groep mensen was toen al richting het park vertrokken, maar gelukkig stond de lieve Manel van Kessel mij op te wachten. Wat heeft zij geweldig geholpen met deze meeting! (IG: @manelvankessel)

De meeting zelf was op het begin heel spannend, maar al snel kwam er een rustige sfeer. Iedereen had kleedjes meegenomen, en mensen waren aan het tekenen of muziek aan het maken. Gelukkig werden er ook veel foto’s gemaakt!


  
  
Wie van jullie was er, en wie zou er volgende keer weer willen komen?

4 comments

Leave a comment
 1. anneveerden

  15 september 2015 at 17:43

  Ik was er! Super leuk dat we een foto mochten maken en nog even konden kletsen! ( En de polaroid ahhh hij is zo leuk!) Ik zou de volgende keer zeker ook komen! In het begin was het inderdaad een beetje gespannen(ook bij ons). We wilden graag op jullie afgaan en op de foto maar toen moesten twee mensen naar de WC en we wilden niet zonder hun gaan. Toen ze terugkwamen gingen we met Annegien op de foto! Daarna wilde ik graag met jou op de foto maar ik kon je niet vinden! Ik weet niet wat we daarna hebben gedaan maar toen was je opeens terug jeeej! En vanaf daar weet je wel wat er gebeurde. Het was echt super leuk!

  • vincentvanblogs

   15 september 2015 at 17:44

   Jaaa was super leuk! En die spanning kon je wel merken inderdaad haha. Ik was toen even een broodje halen volgensmij! Vandaar dat ik even weg was 🙂

 2. Froukje

  16 september 2015 at 16:38

  Ooooooh zo jammer dat ik er niet bij was! Ik zou super graag willen, en dan vooral voor jou, Annegrien (fetching_tigerss) en Dee (deedraws)! 😉 Oh en Cyarine (dat heb ik vreselijk verkeerd gespeld, sorry ☺️) Fijn dat jullie het leuk hebben gehad 🙂 Xx

  • Froukje

   16 september 2015 at 16:39

   Annegien* ☀️

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.