Instapicknick 2016

Instapicknick 2016

26725473954_4c0308e901_z

Gisteren was de twee editie van de Instapicknick. Vorig jaar schreef ik hier ook een artikel over dus het leek me leuk om ook dit jaar weer een artikel te schrijven. Ik wilde eerst gaan vloggen, maar omdat ik hier sociaal te awkward voor ben doe ik dat jullie niet aan.

De weersverwachting was: onweer en regen, zes uur lang. Alleen ’s ochtends scheen de zon en was het heel warm. Dit zorgde voor een enorm kledingdilemma, wat als resultaat gaf dat ik vèèl te zomers gekleed was.

Bepakt en bezakt met een kampeertas vol met spullen ging ik op weg naar Utrecht. Ik was op alles voorbereid: van regen tot zonneschijn, mij kregen ze niet klein (je kunt me ook inhuren voor je sinterklaasgedichten). Ik had een paraplu, een voedselbank aan eten, een mobiele oplader, en twee vesten mee. Nee geen jas, lekker logisch. Ik was alleen de cruciale spullen voor de Instapicknick vergeten, namelijk tekenspullen en een picknickkleed, oeps.

Na anderhalf uur in de trein geslapen te hebben was ik dan in Utrecht, en ik sloot aan bij de groep. Er was al best een grote groep op komen dagen, tot mijn verbazing. Ik had verwacht dat veel mensen afgezegd hadden vanwege het slechte weerbericht, veel mensen van de organisatie hadden dit (jammer genoeg) wel gedaan. Nadat we ongeveer een uurtje op het station op de rest hadden gewacht liepen we naar het parkje toe.

In het parkje aangekomen zaten we allemaal onder een grote boom, gezelliger dan vorig jaar want toen zaten we best wel verspreid. Het gaf echt zo’n knus campinggevoel. Iedereen deelde eten aan elkaar uit, en begon met elkaar te praten. Het duurde even voordat iedereen een beetje los kwam, maar na een tijdje gingen mensen in groepjes foto’s maken, tekenen en muziek maken. Het was echt zo’n mix van allerlei verschillende mensen bij elkaar, maar toch paste het zo goed bij elkaar.
Ik kreeg ook nog de kans om met een aantal van mijn volgers in gesprek te gaan, super leuk! Nu ben ik op het eerste gezicht niet de meest spontane persoon ever, maar de gesprekken waren echt gezellig.

Ik ging al vrij snel op huis aan, dus ik ging voor een culinair hoogstandje, een quarter pounder bij de McDonalds. Eigenlijk ging de dag heel snel voorbij, wat een goed teken is denk ik. Hieronder nog een paar leuke foto’s van de dag!

27262285791_accf5a9686_z26726278313_0378f862a5_z26726276243_e32a31ea1e_z

Wie van jullie was erbij? Zo ja, wat vond je er van? Tot de volgende editie van de Instapicknick!

 

 

 

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.