Meeting Utrecht 2015

Meeting Utrecht 2015

Sorry voor het late artikel!

Weer een andere meeting! Dit keer waren er nog meer Instagrammers aanwezig!

We hadden afgesproken op Utrecht centraal, dat was de plek waar we elkaar zouden ontmoeten. Samen met juul_draws was ik de eerste die daar aangekomen was. Utrecht lag het meest centraal, ookal was het voor sommigen meer dan 2 uur reizen met de trein!

Nadat iedereen er was gingen we het centrum in. Het was heel erg leuk en gezellig om iedereen eens in het echt te spreken! Als eerste gingen we een paar kledingwinkels af, gelukkig (in dit geval) waren er geen jongens aanwezig, dus we konden los gaan! Ook de tekenwinkel kon natuurlijk niet aan een bezoekje ontbreken.

Het was heel erg warm in het centrum van Utrecht, daarom besloten we een ijsje te halen en rustig op een terrasje te gaan zitten. Omdat alle terrasjes ongeveer vol zaten werd dat uiteindelijk de Starbucks bij Vredenburg. Rond een uur of 4 moesten de meesten van ons alweer op huis aan, super jammer natuurlijk! Uiteindelijk was het wel een heel erg gezellige dag met elkaar, voor herhaling vatbaar!

De meeting was met de volgende Instagram accounts:

@deedraws

@juul_draws

@manelvankessel

@marilenevdv

@annnelies

@drawberryart

@rosaliekrijl

@lizdrawingss

@brittlisee

@ambercustoms

In elkaars schetsboekjes tekenen mocht natuurlijk niet ontbreken!

Wat doen jullie op deze warme dagen?

1 comment

Leave a comment
  1. Daniëla

    9 juli 2015 at 18:24

    Deze foto zag ik op IG van Rosalie en nu volg ik jullie al allemaal. Toch bijzonder wat jullie voor elkaar krijgen. Zoveel jong talent, wie weet wat de toekomst jullie brengt. Veel succes.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.