Review Saal Digital

Review Saal Digital

Een paar weken terug kreeg ik van Saal digital een cadeaubon om te gebruiken. Ik mocht één van mijn creaties op canvas formaat als wanddecoratie af laten drukken!

Ik had dit nog nooit gedaan, dus begon ik met uitzoeken welke foto’s hiervoor geschikt waren.

Uiteindelijk heb ik voor de foto gekozen die je hierboven ziet. Het is een foto van mijn moeder en stiefvader die ik fotografeerde voor hun trouwkaart. Eén van mijn lievelings foto’s die ik tot nu toe heb gemaakt!

 

Er was wel een probleempje met de foto (die waarschijnlijk alleen een fotograaf ziet), namelijk dat er veel ruis op/in zat en het nogal een drukke foto was. De keuze was lastig, maar uiteindelijk heb ik er voor gekozen om hem in het zwart/wit af te laten drukken. Alsnog vind ik het een hele mooie foto!

 

Tijd voor een review, want wat vond ik van de service, de prijs/kwaliteit en de levering?

 

Het bestellen van de wanddecoratie

Als je de wanddecoratie gaat bestellen bij Saal Digital, wordt er geadviseerd om de software van Saal Digital te downloaden.

Eerlijk gezegd was ik hier niet zo’n fan van. Ik zie het nut niet om iets te downloaden dat ik hoogstens één of twee keer per jaar ga gebruiken. Het neemt toch weer ruimte in beslag op mijn laptop dat ik liever voor iets anders gebruik.

Dus eigenwijs als ik was, heb ik toch de andere optie genomen, namelijk bestellen via de website. Ik vond de website goed te gebruiken. Het programma op de website was duidelijk en handig, bestellen had ik zo gedaan. Alleen toen de bestelling afgerond was en ik betaald had (alleen de verzendkosten, vanwege de cadeaubon), kreeg ik niks te horen.

Ik had ook geen bevestigingsmail binnen gekregen, later bleek dan ook dat de bestelling nooit bij hen binnen was gekomen.

Via de website nam ik contact op met Saal Digital, na een paar mailtjes vroegen ze aan mij om toch de software te downloaden en via daar mijn bestelling opnieuw door te voeren.

 

Dus ja, ik heb toch maar de software gedownload! Ik moet zeggen dat hij wel heel handig is, je hebt meer mogelijkheden dan de website. Ik heb daarna ook netjes mijn geld weer terug gekregen die ik aan de eerste bestelling had besteed.

 

Wat kan je nog meer bestellen bij Saal Digital?

Hier zie je een screenshot van de software van Saal Digital. Zoals je ziet, is er een ruime keuze als je een wanddecoratie gaat bestellen! Zelf heb ik gekozen voor Foto Op Canvas, omdat ik wel van het traditionele hou 😉

 

Naast wanddecoratie kun je ook Foto’s, Fotoboeken, Kaarten, posters en nog veel meer bestellen!

 

De levering

Ongeveer een weekje later was hij geleverd! Het pakket zag er gelijk al heel stevig uit.

Na wat knip en uitpakwerk was hij daar dan! Op het eerste gezicht vond ik hem er al heel goed uitzien. Hij was heel dik ingepakt, dus na het uitpakken heb je wel heel wat karton in huis.

 

Prijs/kwaliteit

Over de kwaliteit van de wanddecoratie ben ik tevreden. De wanddecoratie is stevig en ziet er kwalitatief goed uit. De wanddecoratie die ik uitgekozen heb is 40cm bij 60cm, hier betaal je normaal €50 euro voor met verzendkosten van €3,95 euro.

 

Ik had wel verwacht dat hij niet super scherp zou worden, indien de foto zelf al niet super scherp was. Maar echt, ik was verrast, hij ziet er echt goed uit!

De foto is natuurlijk wel zwart/wit waardoor je de ruis minder ziet, maar ik ben tevreden.

 

Eindbeoordeling

Al met al ben ik dus heel tevreden en zou ik hier zeker nog een keer bestellen. Alleen het feit dat ik de software moet downloaden vind ik een minpuntje, maar als dat het is, toch?

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.