Review topdoek.nl

Review topdoek.nl

Een tijdje geleden heb ik een canvas mogen bestellen bij topdoek.nl. Vrijwel meteen heb ik een foto op canvas besteld. 

https://www.topdoek.nl/wanddecoratie/foto-op-canvas

Je kunt hier ook een foto op canvas groot bestellen als je een grotere foto wilt 

https://www.topdoek.nl/grote-foto-op-canvas

Ik heb een canvas van 120cm bij 80cm besteld. Toen deze binnen kwam was ik gelijk enthousiast.

Het format was perfect voor op de muur die ik in gedachten had en de afbeelding die ik gedrukt wilde hebben op het canvas stond er erg mooi op. 

De meeste mensen laten een foto drukken op canvas maar voor een digitale tekenaar of illustrator raad ik dit ook zeker aan. Je krijgt zo je werk op een unieke manier gedrukt en de textuur van het canvas laat je werk helemaal tot leven komen. 

Zelf hou ik enorm van illustreren en leek het me leuk om een illustratie op canvas te hebben. Toen ik besloot dit bestand te uploaden was ik een beetje zenuwachtig of hij er wel mooi scherp op zou staan. Ik ben erg blij met de kwaliteit van dit canvas!

De kwaliteit

Een canvas van 120 x 80 cm kost € 47,62 en dat is dit canvas zeker waard. Het frame is stevig en het canvas zit er mooi strak om heen, ook is alles netjes afgewerkt en heb ik geen beschadigingen of slordig afgewerkte plekjes gezien. 

Wat mij wel opviel aan het canvas was dat het doek zelf erg dun is vergeleken met andere canvassen die ik in huis heb hangen. Wees dus voorzichtig als hem uitpakt.  Zelf had ik het misschien fijner gevonden als het doek iets steviger was.

Het bestellen 

Ik vond topdoek.nl een makkelijke site om te gebruiken. Alles werd duidelijk aangegeven en wat ik ook heel fijn vond is dat ik zelf de afbeelding kon bijsnijden en dat dit niet voor mij gedaan werd.

Ook werd het het canvas heel snel en goed verpakt geleverd.

Conclusie

Ik ben heel erg tevreden met dit canvas en raad iedereen zeker aan om bij topdoek.nl te bestellen.

Als jullie nog leuke ideeën hebben om op canvas te laten drukken laat het ons weten!

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.