Te gast in Makers Channel Playground

Te gast in Makers Channel Playground

Zaterdag was dan eindelijk dé spannende dag! Ik zou een interview hebben in het live tv programma Makers Channel Playground op Fox! Gelukkig was ik niet alleen, Marilene (en een aantal anderen) was er ook!

Om half twee was het dan zo ver, op weg naar de studio. We waren ruim voor de uitzending aanwezig en kregen toen ook gelijk de studio te zien.

Mijn eigen parkeerplek, wow!
Mijn eigen parkeerplek, wow!

Nadat we een aantal dingen hadden doorgenomen kon ik de visagie in. Mijn make-up was voor mijn gevoel zó veel, maar in de uitzending was daar niks van terug te zien. En toen was het afwachten!

image1

2c425df7a4f7ed7695d9ba33fa91d287

En het was zo ver: de uitzending! Toen de uitzending net was begonnen was ik erg zenuwachtig, maar daarna viel het mee. Iedereen was heel aardig en de sfeer was relaxed, heel erg fijn! Ik had mijn eigen soort hoekje waar ik rustig kon tekenen, en mijn interview was heel erg aan het begin van de uitzending. Als er reclame was op tv gingen ze via de livestream verder met filmen, waarbij Eddy een paar keer terug kwam bij mij.

image2 (1)

FullSizeRender

Omdat ik Eddy had getekend wilde ik graag nog even mijn tekening aan hem overhandigen naar de uitzending. Gelukkig kon dat! Hij was erg blij met de tekening en zal hem mooi ergens ophangen. Iedereen was heel erg aardig en de gasten waren ook erg gezellig! Het was super om zoiets een keer mee te maken, en ik zou het graag nog eens doen!

De uitzending is hier terug te vinden: http://makerschannel.com/nl/mcp/mcpopfox-afl-3-zu5e?video_id=1120 en begint pas rond de 9e minuut. Ik ben te zien rond de 16e minuut.

Heeft een van jullie de uitzending bekeken? Zo ja, wat vond je er van?


Liefs,
Tessa

3 comments

Leave a comment
 1. Tekenfan

  23 juni 2015 at 21:40

  Wat gaaf voor je Tessa!! Je breekt nog eens goed door zeg! Ik ga m zeker een keer terug kijken!

 2. Veronne

  23 juni 2015 at 22:19

  Was super leuk om te zien!! Je maakt prachtige tekeningen! 🙂

 3. anneveerden

  26 juni 2015 at 09:05

  De uitzending was geweldig!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.